Monday, December 19, 2011

Misärpendling

Äntligen var det lite jävligt att cykla. En sån där pendling som gör att man känner sig lite starkare, lite mer tålig och med lite mer pannben än alla andra. Det är nu som det bara är hjältar kvar ute på cykelbanan. I morse förärades jag av snöslask, snöblandat regn (i form av småspik), motvind och igenisad drivlina. Det sistnämnda innebär att snösörjan fryser fast i kassetten bak och gör att kedjan hoppar hela tiden. Med andra ord: misärpendling. Ser redan nu fram emot hemfärden.

Med tanke på att det ligger snö i Sandviken nu, kan det bli riktigt blött och grisigt.
Har nu även noterat långtidsprognosen för Sandviken väderleksmässigt. Rapha500 ligger betydligt närmre än längdskidor med tanke på hur den ser ut.

2 comments:

Snabbare, starkare, snyggare said...

Hu... Jag har för närvarande 500 meter till jobbet, men ska börja pendla 11 km (ingen jättedistans precis) i januari. "Ser fram emot" att få börja bygga pannben;)

Middleman said...

Jag kanske är konstig. Men jag kan tycka att det faktiskt är lite kul med dom där episkt jävliga pendlingarna. Man vet ju trots allt att man kommer fram och att det (förhoppningsvis) finns en varm kopp kaffe och en torr handduk där. Och människor som tycker att man är lite galen :)

Ca 12km enkel resa har jag, alldeles lagom.