Om mig

Vem är jag?

På Funbeat har jag skrivit så här:

Cykelfrälst man på snart 39 år. Ingen egentlig träningsbakgrund förutom lite ryck då och då. En överilad anmälan till Vasaloppet 2010 gjorde dock att jag kom igång med träning på allvar i oktober 2009. En ännu mer överilad anmälan till Vätternrundan gjorde mig helt beroende av cykling. Nu är det fortsatt nya stora mål som gäller. Lider av en kronisk ledsjukdom som jag nu med hjälp av träningen mår så enormt mycket bättre i. 

Körde klart Klassikern i och med ÖS 2012, på 19:23:07. Under resten av 2012 är planen att köra Vansbro och Stockholm Triathlon, VR, Jubileumsmarathon, Cykelvasan, ta en Super Randonneur (20, 30, 40 och 60 mil) samt lite annat smått och gott. 

Det långsiktiga målet är att köra Kalmar IM innan 40-årsdagen (dvs. i augusti 2013).

Som synes är den presentationen inte särskilt uppdaterad vad det gäller tider och vad som faktiskt hänt. Det mest i andra stycket är väl gjort bortsett från Jubileumsmaran som DNF:ades. Kalmar IM blir det inte heller utan Frankfurt... alldeles för snart. Triathlon är ju det nya svarta och något som "alla" ska hålla på med. Men jag bestämde mig faktiskt redan i augusti 2010. En man som följer strömmen innan strömmen har bildats alltså.

Vid något tillfälle skrev jag det här: Kris? Och det kan väl läsas lite mer allmängiltigt. Bilden som jag framför i den här bloggen handlar väl i första hand om träning, cykling och min passion för långa uthållighetsutmaningar. Jag gillar prylar också. Och så gillar jag att tycka till om cykling i media och cykelpolitik. Och så älskar jag min suveränt stöttande fru Anna och min underbara dotter Valencia. Emellanåt försöker jag också jobba på den lilla konsultfirma som jag var med och startade för några år sedan. Och sen blir det ju faktiskt inte så mycket mer tid över.

Hoppas att ni gillar lite av det jag skriver.



No comments: