Sunday, October 9, 2011

Bröllopsuppehåll i helgen

Inte mycket nytt i helgen, varken på bloggfronten eller på träningsfronten. Sitter just nu på tåget på väg hem från Växjö nu efter att ha varit på en god väns bröllop. En mycket trevlig tillställning, som dock tyvärr innebär att exakt hela helgen försvinner - till förmån för god mat, vin och dans, vilket man kanske måste unna sig ibland. En god middag och rikliga mängder med gott vin kan ibland faktiskt slå en episkt geggig crossrunda. Tro det eller ej.

Det fina är att tiden på tåget gått åt till att lägga upp en träningsplan för nästa år. Har kommit så pass långt att loppen för nästa år är inlagda (åtminstone de som jag känner till just nu) och att periodiseringen är lagd därefter. F.n. är det Öppet Spår, Vätternrundan, Jubileumsmaran, Cykelvasan och Stockholm Triathlon som gäller. Utöver det lite mindre tävlingar och lopp (löpning, längdskidor och cykel). Om jag nu inte får ett ryck och anmäler mig till Kalmar redan nästa år… men då behöver nog träningsupplägget justeras.

Målet för säsongen blir 500 träningstimmar exklusive jobbpendlingen (landar på ca 400h i år). Mitt största problem just nu är fortfarande att klämma in den där jäkla simningen någonstans. Vet att jag borde, men känner mig totalt omotiverad till att ta tag i det. Men det är väl som med allt annat, det gäller bara att komma igång.

I kväll måste jag nog ut och springa av mig lite mat och vin. I morgon går första passet på trainern. Lätta 5*4-intervaller står på schemat.

No comments: