Saturday, July 13, 2013

Aldrig i tid...

Passerade Lyon strax efter målgången på TdF-etappen. Passerade sedan Mt Ventoux en dag för tidigt. Och hur sena till Nice vi kommer att vara ska vi inte tala om. Det fanns förhoppningar om Alpe d'Huez i tid, men tyvärr inga hotellrum. Nä, tyvärr blir det inte mycket av touren alls i år, trots att jag aldrig tidigare varit så nära.

Min sargade kropp är inte längre så sargad efter rekordmånga vilodagar den här veckan (endast 3 pass de senaste sex dagarna... om man nu bortser från 10 timmars promenad per dag under 3 dagar). Nu längtar jag mest efter att få komma igång igen. Lite simning i Medelhavet, löpning längst Promenade des Anglaise och cykling i bergen ovanför Nice kommer nog att göra susen. Den 24:e juli är det ju dags för nästa rejäla utmaning. Borde passa mig fint med en riktigt tuff cykling och en kortare löpning.

För övrigt är Frankrike väldigt trevligt... om det inte nu hade varit för alla fransmän. Spontana intrycket efter 5 dagar i landet består mest av rökning, arrogans, ingen service och en total oförmåga att kommunicera på något annat språk än franska. Men det blir nog bra.

Sliter med RR från Frankfurt. Den, precis som loppet, tar lite tid att färdigställa. Bjuder på teaser-bild så länge.


No comments: