Wednesday, May 2, 2012

...och när man trodde att allt var bra.

Valborg gick i vekhetens tecken. Efter att ha lämnat V hos några kompisar (så att hon skulle få ha lite kul i alla fall) däckade jag här hemma och sov 14 timmar i sträck. Sedan kände jag mig faktiskt ganska bra. Under kvällen deklarerade jag och dödade en jättestor husspindel (vilka både ger ungefär samma känsla av obehag).

I morse vaknade jag och V hyfsat pigga och satte oss på cyklarna och cyklade till skolan. Väl framme böjde jag mig över V:s cykel för att låsa den. Och när jag rätar ut ryggen: BAAM! Ryggskott.... suck.

Får väl se om min naprapat får ordning på den i morgon.

3 comments:

Anonymous said...

Tungt! Ryggskott är fasen inte roligt men håll dig i rörelse, promenera och sånt så går det över. Min sambo är massör nämligen så jag har fått lära mig några tricks när jag råkat ut för det.

/Freddie från randonneurturerna

Middleman said...

Tackar för tipset. Min fru är faktiskt också idrottsmassör (dock numera omsadlad till samtalsterapeuat) och har också sagt det. Tyvärr kan hon ju inte ge min någon behandling eftersom hon befinner sig på Rhodos.

Blir det 40 på lördag eller avskräcker vädret? Jag är ju ensam med barn så jag har definitivt en giltig anledning att DNS:a.

Anonymous said...

Anmälde mig precis efter att ha studerat vädret på lördag och hur det ser ut nästkommande lördag. Lär inte bli mycket bättre då. Kruxet är att jag känner mig trött och halsen spökar lite men jag ska försöka så länge som jag inte blir förkyld.

Ses på 60-milan!

/Freddie