Saturday, January 14, 2012

Hur ska jag få ihop det här då?

Ghaa! Nu kommer en kort post som mest bara handlar om att få klaga lite...

  • VAB igår - en arbetsdag med tokfull kalender som bara försvann. Och när måste den tas igen. Jo, givetvis nu i helgen. Friheten med konsultyrket och att vara delägare i ett företag = möjligheten att jobba när som helst = insikten att ingen annan gör ditt jobb åt dig.
  • Dödsväder idag och ingen träning igår. Gårdagen gick som sagt var till den stackars dottern och eftersom frun passat på att lägga in set möte blev ingen som helst träning av (inte ens cykel till jobbet). Tänkte kompensera detta med att ta ett långt löppass till vår middag ikväll (ca 17-18 km till Järvafältet). Tyvärr gjorde jag misstaget att titta på yr.no innan, samt sticka ut huvudet utanför dörren. 17-18 km i motvind (lätt kuling från nord), -2 grader och på sina ställen glashala cykelvägar var inte något som lockade. Inte ens pannbensnerven.
Kontentan av detta? Inomhusträning idag på trainern (fastän jag verkligen vill och behöver springa). Förhoppningsvis ett distanspass (3+ timmar) på cykeln i morgon bitti och arbete i natt. Härligt!

No comments: