Friday, June 14, 2013

Runt en större sjö igen

I princip har jag väl inte alls tänkt på att jag tydligen ska cykla Vätternrundan på lördag. Jag är väl egentligen så till den milda grad oförberedd att jag inte planerat, fixat eller tränat något specifikt alls. Har mest sett på detta som ett längre träningspass som sker på annat ställe än kända vägar på Södertörn. Tanken är nu alltså att ta allt på ren rutin; packa snabbt i morgon, åk ner, sov några timmar, cykla några timmar, sov några timmar, åk hem. Fyra Vätternrundor - check.

Kan väl inte heller säga att jag är särskilt motiverad heller. Men nu är jag anmäld och då kör jag. Det blir inga hastighetsrekord i år då det inte låg i årsplanen alls. Förmodligen kör jag med ett Fredrikshofsgäng som planerar att gå under 10 timmar (lugnt och fint). Men blir det ingen bra körning så skiter jag i det och kör själv. Herregud, det är ju bara 30 mil (eller egentligen 295km), en baggis alltså.

Anmälan i höstas skedde egentligen av bara farten och var kanske inte särskilt genomtänkt och så. Har i alla fall bestämt mig för att köra 5 raka rundor och sen få nån speciell medalj. Sen får det nog räcka. Det finns betydligt billigare, roligare och finare arrangemang än VR. Startnummer 22414 har jag om det är någon som undrar.


3 comments:

NLC said...

Lycka till & kör (lagom) hårt!

Hopyard said...

vr i all ära. men det börjar bli lite hetsigt kring den där pölen. Och väl dyrt.

Hoppas du överlevde;)

Middleman said...

Tack... Jag överlevde. Det var inte med mersmak denna gång. Dyrt och ganska tråkigt. Kommer väl en liten bloggnotering om detta inom kort.