Friday, January 4, 2013

[Tillfälligt avbrott]

Jag har varit ledig. Typ inte så ledigt från träning, familj och sånt. Men däremot ledig från jobb. Och uppenbarligen från bloggen. Hösten och vintern har hittills inte varit så bra ur bloggsynpunkt. Det ber jag om ursäkt för och tror att jag ska förbättra mig. I samband med att Språkrådet släppte sin lista med nya ord 2012 och ordet "memil" fanns med, fick jag faktiskt en herrans massa träffar på mitt första (och även andra) inlägg om detta ord. Och om jag nu mot förmodan faktiskt skulle få några nya bloggläsare på grund av detta vore det ju synd om jag skulle skrämma bort dem direkt genom att inte producera ett jota på bloggen.

Nu ska jag börja jobba igen. Paradoxalt nog innebär det nog att jag kommer att kunna producera några texter till bloggen. Det ska ju skrivas årskrönikor, sammanfattningar, målbilder, statusar, recensioner, how-to:s och mycket annat. Årskrönikor, framför allt årskrönikor. Och resultat av Cykeltomte 2012 såklart.

Eller jobba... jag ska alltså till Malaga i några dagar. Med jobbet förvisso, men ändå. Och därför tror jag nog att jag kommer att hinna skriva en del. Mest orolig är jag dock för hur det ska gå med träningen där nere. Löpning, inga problem. Simning, tar med mig våtdräkten så i värsta fall får det väl bli i havet. Cykel, större problem tyvärr. Har inte lyckats identifiera ngn cykeluthyrning i närheten. Vi får väl se, 5 dagar utan cykel i ett soligt och 17-gradigt Spanien med serpentiner runt knuten skulle _inte_ kännas bra. Hoppas jag kan lösa det.

Men... tills vi hörs nästa gång: Gott nytt år och god fortsättning!

Snygg cykel mot skyltfönster. Den ska vi snart prata om också :)

1 comment:

Johan Andersson said...

Du, den där hojen ser ju asfin ut... Undrar vilket år jag ska köpa min första plastcykel??