Thursday, October 25, 2012

Dagens inlägg i pendlartråden på Happy

PendlartrådenHappyMTB kan ju vara lite småkul ibland. Här blandas alltifrån vardagliga betraktelser, gnäll på bilister/cyklister/m.m. till Fredricos fantastiska Stockholmsbilder. I dag ställde jag mig till gnällskaran och skrev följande:

[spygalla]
1. Ninja-fotgängare som går mitt i cykel/gångbanan. Helt svartklädda och utan någon som helst detalj som avslöjar dem i mörkret. För säkerhets skull dessutom med lurar i öronen så att de inte hör en ringklocka. Gott om dem är det dessutom. Idioter!
2. Ninja-cyklister som tror att dom inte är ninja-cyklister eftersom de har utrustat sin cykel med Stockholms Stads give-away från förra året: SuperDiod-lampan med blinkfunktion. Näe, din lilla fåniga lampa syns inte trots att den blinkar. Och det blir inte bättre av att batteriet i princip är slut. Vet inte vem jag ska vara mest arg på: Stockholms Stad som delar ut lamporna och på så sätt får folk att tro att de (lamporna) faktiskt är tillräckliga, eller de som utrustar sin cykel med lamporna och tycker att det är en bra idé. Idioter!
3. Cyklister utan lampor, men med reflexväst... Hallå?!?
[/spygalla]

Annars var det kallt och krispigt i morse. Ngn minusgrad, men ingen halka. Därav ingen premiär för den ny dubbdäcksbestyckade pendlaren ännu. Jag har egentligen inget emot att det blir kallt. Det jag har något emot är att det blir mycket mer kläder att ta av och på. Men hellre det än bil eller ebolaexpress. Nu behöver bara näsan och kinderna vänja sig vid lite minusgrader så ska det nog bli bra det här.

3 comments:

Snabbare, starkare, snyggare said...

Haha, ebolaexpress - klockrent!:)

NLC said...

Reflexväst med svart ryggsäck över verkar också vara poppis.

Middleman said...

Jo, de är påhittiga de där ninjorna.