Saturday, May 3, 2008

Ett tag sedan...

...som jag skrev något. Har faktiskt ägnat mig åt att vara ledig. Och ledighet för en villaägare innebär tid att fixa allt som man inte tidigare hunnit. Alltså har det blivit trädgård, trädgård, trädgård och lite inne.

Hann i alla fall med att se 4-1 mot West Ham idag. Det var egentligen aldrig spännande. Trots Nanis stenkorkade insats i slutet av första halvlek blev det mest en promenad i parken. Nani lär inte starta i Moskva efter den insatsen; kan man inte hantera den lugna tillställning som första halvlek mot West Ham var, kan det nog vara tveksamt att hantera ett gäng blåa flåbusar i en CL-final. Men den unge Nani har nog fått höra ett och annat från Sir Alex.

Det har varit mycket fotboll nu på senaste tiden. Det kommer nog att övergå i altanbygge och annan renovering snart. Ska kanske försöka hinna med lite musik också, det känns som om jag är totalt lost på den fronten just nu.

Men nu blir det deklaration, ska försöka lista ut vad de förtryckta siffrorna på N1 betyder. En gång eget före = alltid slutskattebesked i decemeber.

No comments: