Tuesday, May 13, 2008

Dagens lag

Tack för detta. Ronaldo har inte blivit för stor för ManU ännu... men efter nästa säsong (eller kanske till och med efter CL-finalen och EM) får vi väl se. Men så länge han fokuserar på fotbollen får han gärna stanna för mig.

Och vad ska man säga om det här? Dramatiskt av Lagerbäck att nämna honom som sista spelare... men är det inte snart dags att släppa greppet om den generation som egentligen skulle ha tagit typ VM-brons 2002 eller EM-guld 2004? Henke har dessutom inte spelat i landslaget på ett bra tag. Han är visserligen en av de bättre spelarna i Allsvenskan, men vad säger egentligen det? Tror helt enkelt inte att han har den fart som krävs. Hoppas att jag har fel, men Marcus Berg hade varit ett bättre alternativ. Och att fråga Teddy Lucic??? Kom igen nu!

Bärlagret från Flisby har inte kommit ännu, altanbygget står stilla och jag måste jobb f-n på fredag. Tråååkigt!

3 comments:

Anonymous said...

Jag är inge ManU fan men vadå för stor för ManU?.. hur många klubbar är större? vinner världens bästa liga kommer säkert vinna CL också..

Anonymous said...

Hur kan du säga att marcus berg hade varit ett bättre alternativ? Marcus berg har alrig spelat en riktig landskamp..
Henke var helt ordinarie i uniteds rotationssystem för ca ett år sedan. Jag tror inte attt han tappat så mycket på att träna med HIF sedan dess.. rent fysiskt är det ingen skillnad. Han har dessutom gjort mål och assist mot lag som galatasaray, psv, herenveen i UEFAcupen i vinter.. alltså under det senaste det senaste halvåret Henke larsson är en av sveriges bästa spelare genom tiderna. Vart anders svensson sämre av att komma hem till elfsborg? Nicklas alexandersson har spelat i ifk göteborg fler säsonger men kunde ändå hänga med mot bl.a england i senaste vm..

Förstår inte vad du menar när du säger att han "inte har den fart som krävs?" var det därför celtic ville låna honom nu igen? (Även aston villa nämndes) så dom flesta inklusive jag har med ögonen sett att han mycket väl behärskar att spela på en högre nivå än sunkallsvenskan.. kille har spelat fem mästerskap och vet vad det handlar om.. han skulle inte åka om han inte visste att han håller.. Tycker du kan starta en modeblogg istället för att snacka sport.. för koll verkar du inte ha!
/ Daniel

Middleman said...

För att svara på det första: Med "för stor" menar jag inte för bra, utan snarare för stort ego. Sir Alex bygger sin verksamhet runt Laget och inte runt enskilda invider. När Beckham blev "för stor" fick han gå till Real, när van Nistelrooy mobbad Ronaldo fick han gå, m.m. Alltid Laget i första hand.

För det andra... tja vad säger man. Vi har alla olika åsikter. Henke kanske funkar bra, jag tror det inte. Vet gör vi först efteråt. Men du verkar ju ha köpt det Lagerbäckska moment 22: har du inte erfarenhet får du inte vara med, och erfarenhet får du genom att spela... lätt att få in nya talanger på så sätt (om det hade gått hade väl Lagerbäck spelat Alexandersson på alla positioner). Vissa spelare låter ju Lagerbäck spela oavsett form. Det funkar uppenbarligen bra i kvalspel... men i ett mästerskap räcker det inte.

Koll på fotboll har jag hyfsat och nej, någon modeblogg blir det definitivt inte.