Monday, September 10, 2012

Kompiscrossen "Premiär"

Premiär för Kompiscrossen. Grym inramning! Tille hade fixat banan vid Stora Skuggan. Det var småkyligt men strålande sol. På plats var nästan 50 pers som skulle cykla, en del respektive och barn, samt självklart också ett gäng fotografer.

Jag hade som vanligt totalt missbedömt tiden det tar att komma iväg hemifrån efter det att jag ätit frukosten. Alltså när man bara "ska åka iväg". Och upptäcker att kedjan behöver smörjas. Eller att däcken behöver pumpas. Och så glömmer man vattenflaskan... Men banvisningar är väl inte så nödvändiga, jag kommer ju inte ligga först så det är väl bara att följa resten. Eller tja, vurpan på första varvet hade kanske kunnat undvikas om jag känt till alla äpplen som låg runt just det trädet.

Resten är historia. Vi startade, Johan A passade på att ta lite placeringar på sidan, jag vurpade vid äppelträdet, blev varvad, tog slut och landade någonstans lite långt bak. Man blir ju bra på det man tränar på och jag kan ju inte påstå att jag tränar så mycket CX direkt. Men kul som f-n är det. Och benen blir alldeles härligt darriga hela dagen efteråt. Och så blev det ju fika på Skafferiet förstås.

Tror att jag avrundar detta med lite grymma bilder från Andreas Nyström och Jonas Larsson. Tack för det!

Starten
WTF-minen
Är det ett äpple mellan benen eller är du bara glad att se mig?
Nöjt leende när jag inser att hela vurpan är fångad på film
Löphinder
Fotograf liggandes med blixt. Grymt pr0 och riktigt snygg bild (tycker jag i alla fall)
Uppför slänten
Fullt ös (utan äpplen denna gång)
Äntligen över - fikadags!

2 comments:

Johan Andersson said...

Du ser ju grymt snabb ut där du ligger under äppelträdet.. Bra kört för övrigt!!

Middleman said...

Bra kört? Du é snäll du Johan :) Allt är ju relativt. Bra kört själv med tanke på förutsättningarna. Jag hade inte kunnat köra överhuvudtaget efter den kräftskivan jag var på förra helgen.