Wednesday, July 6, 2011

Stor milkshake och 2 cheeseburgare...

...är det okej att ta efter ett ganska hårt pass där jag till och från pressat livet ur mina små stackars ben? Kan väl dessutom tilläggas att jag för säkerhets skull såg till att inte äta någon middag innan passet heller. Försvarar mig med att milkshaken är för att återställa kolhydraterna och burgarna för proteintillskottet. Gott som attan är det i alla fall när kroppen är tömd.
Onsdagsmiddag
Körde ett pass med Fredrikshofs Farstagäng idag. Som vanligt fegade jag vid "gruppindelningen" och stack iväg med den snabba mellangruppen, istället för med snabbgruppen. Nu blev det ganska bra fart ändå. Jag såg dessutom till att ta riktigt dåligt tajmade spurter och förningar vid frifartsträckorna (eftersom jag inte hade en aning om hur långa dom var eller vad som fanns bakom nästa krök) endast i syfte att plåga benen förstås. Lämnade gruppen vid Lissma och körde hem själv över Lännavägen och Huddinge.

Det jag har lite svårt för med de snabbgrupper som jag stött på, är den här totala machoattityden som tydligen måste finnas: "Hö hö, nu jä***r ska're kränkas! Nu bli're åka av. Hö hö". Får det mig att känna mig tilltalad att ge mig iväg och köra med ett gäng som jag inte känner eller träffat? Inte direkt. Men det är väl bara att bita ihop och pröva, väggad och avhängd i Sorunda är också träning... eller nåt.

För övrigt kom mina nya hjul idag. Planen var att få med dom på kvällen runda, men det sprack eftersom jag inte hade några slangar med 60mm ventil hemma. Tänkte inte på det... Det kanske blir en snabb temporunda i morgon kväll för att testa.

No comments: