Friday, August 12, 2011

Race Report - Barnens Cykelvasa

Valencia började med att värma upp med lite downhill och körning i hopp. Säga vad man vill om det lilla livet, 6-årsdryg kan hon vara, men feg är hon inte. Trots några vurpor var det glatt humör hela tiden. Sedan är ju inte en 16", fotbromsad och odämpad barncykel inte det optimala verktyget, men hon kämpade på.

Downhill-drottningen! 
Uppmärksamt lyssnande på instruktören Jesper.
Sedan var det dags för Barnens Cykelvasa. Valencia var sjukt taggad och koncentrerad. Loppet kördes i två klasser; 0-6 år och 6 år och uppåt. Eftersom V är 6½ ville hon köra båda. GoPro-kameran monterades på styret och sedan bar det av. Båda loppen gick självklart bra. I första var hon med i toppstriden och i andra kom hon lite längre bak, men definitivt inte sist. GoPro-filmerna kommer lite senare.

Koncentrerad Valencia och nervös pappa.
På Vasaloppets hemsida hamnade hon också. På bilden längst ner på den här sidan, till höger i bild, är det faktiskt lilla V, även om det nog bara är jag och hennes mamma som ser det.

Seger!

Imorgon är det dags för pappa och mamma och lite längre sträckor.Vill inte alls sia om tiden eftersom jag är väldigt osäker på min MTB-form. Men vi säger väl 3:45 för sakens skull...

No comments: